marime text:

UPDATE: Sofer impuscat in plina strada in Craiova dupa o cearta in trafic!

S-au auzit impuscaturi luni dimineata, la Craiova. Dupa ce s-au sicanat in trafic, doi soferi s-au luat la bataie, iar mai apoi, unul dintre ei a scos pistolul cu bile de cauciuc si a tras. L-a nimerit pe adversar in abdomen, dar nu l-a potolit deloc. Dimpotriva, asa ranit cum era, omul a sarit la bataie si mai abitir.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In cele din urma, soferul impuscat a ajuns la spital, in vreme ce pistolarul a fost dus la sectia de politie, pentru explicatii. Din fericire, rana tanarului nu este grava insa medicii au hotarat sa-l mai tina internat in spital.

Din primele cercetari facute de oamenii legii, s-a aflat ca tanarul in varsta de 23 de ani avea permis de port-arma de patru luni. Acesta le-a marturisit anchetatorilor ca si-a luat un pistol pentru a se apara de indivizii periculosi care bantuie prin oras. Mai mult, a adaugat ca a invatat si tehnici de auto-aparare de pe internet.

Pentru spectacolul oferit acum, pistolarul risca sa se aleaga cu o amenda pentru tulburarea linistii si ordinii publice. In plus, politisiti il acuza si de ultraj, pentru care risca pana la 5 ani de inchisoare.

Dupa ce va fi externat din spital, tanarul impuscat are de gand sa-l dea in judecata pe agresor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu