marime text:

Socrul Andreei Antonescu nu avea cancer! Politistii au o noua teorie privind sinuciderea omului de afaceri

Concluzie socanta in cazul lui Constantin Spak, omul de afaceri care si-a pus capat zilelor la sfarsitul saptamanii trecute.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Rezultatele autopsiei arata ca cel care urma sa-i devina socru cantaretei Andreea Antonescu nu avea o tumoare la ficat, asa cum li s-a plans rudelor in ultimele zile.

Suferise un transplant de ficat in 2010, insa de curand intrase intr-o puternica depresie si repeta intruna ca are cancer. "Ceea ce nu era adevarat", dicteaza legistii.

Medicii din Bucuresti, care i-au facut anul trecut transplantul, sustin ca omul de afaceri a venit deseori la spital pentru monitorizare, dar niciodata nu a fost suspect de tumoare maligna.

Povestesc ca l-au vazut din ce in ce mai depresiv, drept pentru care i-au recomandat un tratament psihiatric.

Nu se stie daca Spak, proprietarul unui imperiu de 80 de milioane de euro le-a urmat sfatul. Apropiatii sunt convinsi insa ca tumoarea pe care o banuia si tratamentul complicat prescris dupa transplant l-ar fi invins.

Sambata seara, barbatul care urma sa devina socru mare si de doua ori bunic anul acesta, a fost gasit fara suflare de sotie, chiar in sediul unei firmei pe care o detinea. Traian, unul dintre fii sai, are programata pentru acest an nunta cu Andreea Antonescu. Artista este insarcinata in luna a 7-a, cu o fetita. Si celalalt baiat al omului de afaceri, Iulius, asteapta un copil.

In urma cu o jumatate de an, atunci cand au aparut si problemele de sanatate, Constantin Spak a lasat fraiele afacerii in mainilor sotiei si fiului sau, Iulius. De curand insa fabrica de mezeluri de la Potcoava s-a inchis, iar angajatii au ramas pe drumuri. Spak n-a stiut insa nimic, rudele s-au gandit ca nu-i trebuie griji suplimentare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu