marime text:

Socrul Andreei Antonescu a mai avut doua tentative de sinucidere cu ani in urma, cand a fost in inchisoare!

A fost jale mare marti, la Slatina. Sute de persoane l-au condus pe omul de afaceri Constantin Spak pe ultimul drum. Cortegiul funerar din care au facut parte peste o suta de masini a fost insotit in permanenta de cateva echipaje ale politiei care cu greu au croit drum prin traficul aglomerat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Coplesita de durere, nora omului de afaceri, cantareata Andrea Antonescu, a fost atat de marcata incat nici nu s-a putut apropia de sicriu.

Sfarsita, nora omului de afaceri, Andrea Antonescu, cea care trebuia sa ii daruiasca un nepot peste numai o luna de zile, a simtit ca se topeste de pe picioare. Nu a avut puterea sa partricipe la funeralii si a stat pe tot parcursul ceremonialului numai in masina. Alaturi i-au fost tot timpul, Traian, viitorul ei sot, mama si fratele.

Cea care a condus imperiul lui Constantin Spak spune ca firmele lui aveau o cifra de afaceri de 400 de milioane de lei, iar datoriile erau acoperite cu garantii.

Apropiatii milionarului spun ca, in urma cu mai multi ani, acesta a incercat sa se sinucida in doua randuri. Fusese inchis pentru infractiuni economice si in celula a incercat sa-si curme viata.

La inmormantare au tinut sa fie prezenti atat prietenii apropiati, partenerii de afaceri, dar si simplii angajati ai milionarului Constantin Spak.

Circulatia pe drumul dintre Slatina si Craiova a fost paralizata zeci de minute. Mai multe echipaje ale politistilor au oprit traficul pentru a face loc cortegiului funerar.

Pana in momentul de fata, avocatii omului de afaceri spun ca nu stiu de existenta vreunui testament prin care sa se imparta imperiul de peste 80 de milioane de euro.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu