marime text:

SOCANT! Momentul in care un barbat se arunca de la un balcon, in Parlament! VIDEO

Protest infricosator petrecut joi in Parlamentul Romaniei. Un angajat al televiziunii publice s-a aruncat de la balconul salii de plen, in momentul in care politicienii dezbateau motiunea de cenzura. Barbatul le-a strigat alesilor: "Ne-ati ciuruit, ne-ati ucis viitorul copiilor nostri", dupa care s-a prabusit inert.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Martorii au amutit de spaima, iar unora le-au dat lacrimile in fata unui astfel de gest.

In acest moment starea lui Adrian Sobaru este stabila. Imediat dupa preluarea sa, medicii au facut o serie de investigatii si au stabilit ca nu are leziuni care sa-i puna viata in pericol. Totusi, el are fracturi ale oaselor fetei, fruntii si nasului si cel mai probabil va fi operat de catre neurochirurgi.

Gestul lui Adrian Sobaru este inexplicabil pentru toata lumea. Colegii povestesc cum de dimineata le-a vorbit despre cadourile cumparate copiilor, cum barbatul si-a facut treaba linistit si a montat luminile pentru transmisiunile live, dupa care pur si simplu a disparut de langa ei. L-au recunoscut abia cand l-au vazut prabusit intre bancile deputatilor.

Asadar, probleme la serviciu nu avea, iar colegii sustin ca singurul motiv care l-ar fi putut duce la un asemenea gest este faptul ca unul dintre cei doi copii ai sai sufera de autism, iar sotia era casnica si i s-ar fi micsorat indemnizatia de insotitor cu 70 de lei.

Pentru Parlamentul Romaniei, incidentul de joi este o premiera trista, care i-a socat pe alesi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu