marime text:

Moarte violenta in familia Andreei Antonescu!

O veste neagra tulbura familia cantaretei Andreea Antonescu. Viitorul ei socru, milionarul Constantin Spak, a fost gasit mort la fabrica de mezeluri pe care o detine intr-o localitate din Olt.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Medicii au confirmat duminica banuiala politistilor. Omul de afaceri si-a pus capat zilelor. N-a mai avut puterea sa mai lupte cu boala care il chinuia, spun prietenii indurerati.

Peste cateva luni, cei doi baieti l-ar fi facut fericit, pentru ca vor deveni parinti. Unul dintre ei se va casatori cu Andreea Antonescu.

Averea lui Constantin Spak este estimata la 80 de milioane de euro. Apropiatii stiu ca avea si datorii la banci.

Nimeni nu stie de ce Constantin Spak n-a mai vrut sa traiasca, mai ales ca avea numeroase motive de bucurie. Se pregatea sa fie socru mare si ar fi devenit bunic anul acesta. Traian, unul dintre fii sai, urmeaza sa se insoare cu Andreea Antonescu. Artista este insarcinata in luna a 7-a si va avea o fetita. Si celalalt baiat al omului de afaceri, Julius, asteapta un copil peste cateva luni. Jalea i-a cuprins pe toti.

Sotia a fost cea care l-a gasit sambata seara fara viata la Valea Mare, unde avea una dintre fabricile de mezeluri. In zadar au incercat medicii sa-l resusciteze. Inima lui se oprise.

Rudele si prietenii il plang si incearca sa inteleaga de ce nu le-a cerut ajutorul, daca i-a fost atat de greu. Nu cred ca problemele financiare l-ar fi invins, chiar daca era dator bancilor cu aproape 2 milioane de euro.

Constantin Spak si-a inceput afacerea cu mezeluri imediat dupa Revolutie. A ajuns la o avere de aproximativ 80 de milioane de euro. Apropiatii inclina sa creada ca n-a mai vrut sa lupte cu boala. Avea 60 de ani si recent suferise un transplant de rinichi.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu