marime text:

Sicriu cu masa de black-jack si ruleta incluse, racitor incorporat si dric electric pentru ultimul drum!

Este oferta furnizorilor de servicii funerare, reuniti joi in interes de afaceri, la un targ de profil. Pe cat de cinic pare domeniul, este totusi unul prosper. Romania se inscrie in tendinta globala de imbatranire a populatiei. In prima jumatate din 2010, au plecat dintre noi de doua ori mai multi fata de aceeasi perioada din 2009.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Viorel conduce un salon funerar si recunoaste ca in meseria sa se actioneaza cu ochii inchisi - nu ai feedback de la clienti. Si probabil nici nu-si doreste. Oricum tanarul ofera produse avangardiste. Sicriul Grand Casino, cu masa de blackjack si ruleta. Poate insoti pe oricine spre cele vesnice, in schimbul a 2.000 de euro. 

Au cautare si cosciugele bio, facute de paie, la numai 200 de lei. Si cele din lemn de stejar, in stil american, cu capac frigorific, la 9.000 de euro.

Si acest domeniu delicat se inscrie, mai nou, in curentul "eco". A aparut dricul electric. Se incarca la o priza obisnuita de 220V timp de 8 ore, inainte de ultimul drum. Are apoi o autonomie de 60-70 km. Suficient, spun antreprenorii, cat sa-si ia toti ramas bun.

Castigul depinde, insa, si de efortul depus de tot mai numerosii furnizori de servicii. Domnul Bogdan Vaduva din Brasov a spus ca numele sau e predestinat - a deschis un oficiu funebru pe care l-a dotat cu echipamente luate pe bani europeni: 50.000 de euro.

Pentru cei a caror confesiune permite incinerarea, exista, mai nou, inca o varianta finala. Cenusa lor poate fi transformata in diamante! Procedeul costa insa minimum 3.000 de euro, pentru un diamant de un sfert de karat. Se poate apoi atasa unui pachet format din urna, poza pirogravata, bust din bronz, candele, jerbe si un registru luxos de condoleante.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu