marime text:

Si-a taiat penisul, iar apoi si-a dat foc! Alti NOUA oameni din Iasi au incercat sa se sinucida, in ultimele 24 de ore!

Un barbat din municipiul Pascani a murit dupa ce si-a taiat penisul, apoi si-a dat foc, alte noua persoane din diverse localitati ale judetului Iasi ajungand la spital, in ultimele 24 de ore, in urma unor tentative de sinucidere.
Si-a taiat penisul, iar apoi si-a dat foc! Alti NOUA oameni din Iasi au incercat sa se sinucida, in ultimele 24 de ore!

Barbatul care s-a sinucis, originar din municipiul Pascani, a fost gasit mort in locuinta sa, dupa ce vecinii sai au chemat pompierii, intrucat casa ii luase foc.

El si-a taiat mai intai penisul, apoi si-a dat foc, flacarile extinzandu-se rapid in intreaga locuinta.

"Se fac cercetari pentru a se stabili cu exactitate cauza mortii. Nu exista suspiciuni de omor, iar barbatul nu este cunoscut cu afectiuni psihice”, a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Iasi, Alina Vezeteu.

Vecinii sustin ca tanarul s-a plans in ultima perioada de singuratate, dar ca nu a spus niciodata ca vrea sa isi puna capat zilelor.

In ultimele 24 de ore, la sectia Copou a Spitalului "Sfantul Spiridon” din Iasi au ajuns noua persoane care au avut tentative de sinucidere.

Cel mai grav caz este al unui barbat in varsta de 37 de ani, din comuna Deleni, care a baut vopsea, apoi a incercat sa se spanzure. Barbatul a fost gasit in stare de inconstienta, de catre fratele sau, si a fost dus imediat la spital.

"Caldura excesiva, dar si abuzul de alcool au dus la cresterea tentativelor de sinucidere. Am avut noua cazuri de acest gen, in ultimele 24 de ore, la unele dintre acestea fiind necesara si interventia Politiei, pentru calmarea si imobilizarea pacientilor”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX medicul Tudor Ciuhodaru de la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu