marime text:

Si-a scos subalternii de sub un mal de pamant, dar n-a mai apucat sa se salveze el!

Situatie dramatica pe un santier din Bucuresti. Seful echipei de muncitori s-a aruncat intr-un sant, ca sa-si salveze doi subalterni, ingropati de un mal de pamant. I-a scos teferi, dar el n-a mai iesit viu, pentru ca l-a acoperit un nou val. In urma incidentului, cativa lucratori au inceput sa faca unele dezvaluiri. Chiar cel care s-a stins, care era de altfel si patronul firmei, le-ar fi permis sa sape fara sa asigure lucrarea, ca sa plece mai repede acasa.
Si-a scos subalternii de sub un mal de pamant, dar n-a mai apucat sa se salveze el!

Omul de 42 de ani a fost si inger, si demon pentru echipa sa, vorbesc lucratorii. Sustin ca le-a permis sa sape fara sa asigure malurile, ca sa fie treaba gata mai repede. Si inevitabilul s-a produs: pamantul a cazut peste doi muncitori care sapau. Seful echipei s-a aruncat indata dupa ei. I-a scos si a incercat apoi sa se salveze si el, insa un alt mal, mult mai mare de data aceasta, l-a acoperit.

In acele momente de panica, subalternii s-au repezit sa il scoata ei pe cel ingropat si n-au chemat ajutoare decat dupa o jumatate de ora, declara unii martori.

Echipelor de interventie le-a luat 15 minute sa-l scoata pe conducatorul echipei de muncitori de sub pamant.

Cei de la Inspectia Muncii au inceput o ancheta, pentru a stabili daca oamenii aveau hartiile necesare pentru a sapa in zona.

Barbatul care a pierit conducea si firma care executa lucrarea si era tatal a doua fete.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu