marime text:

Si-a scos din flacari sotia si cei doi copii, dar fratele lui a murit ars de viu!

Flacari puternice au inghitit vineri dimineata o casa din Baia Mare, in care locuiau doua familii. Un barbat a reusit sa-si scoata la timp din foc sotia si cei doi copii, dar fratele sau n-a mai avut scapare si a ars de viu. Iubita lui a suferit arsuri grave.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cele doua familii locuiau intr-o casuta saracacioasa, la marginea orasului, in odai diferite. O bucata de jar a cazut din soba aflata intr-una din incaperi si totul s-a aprins dintr-odata.

Un barbat de 33 de ani a murit inainte ca cineva sa-l scoata din mijlocul flacarilor, iar iubita lui a suferit arsuri grave. Femeia a iesit urland din casa si s-a aruncat intr-un sant plin cu apa din apropiere. Acum, este la Spitalul judetean de urgenta din Baia Mare, insa medicii nu pot spune daca va invinge sau nu moartea.

Barbatul care a reusit sa-si salveze familia spune ca ar fi avut aceeasi soarta ca si fratele sau, daca niste vecini nu l-ar fi trezit la timp.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu