marime text:

Si-a salvat cei trei copii in ultima clipa din flacarile care i-au cuprins casa

Eforturi disperate a facut o mama dintr-o comuna din Iasi, care a reusit sa-si scape toti cei trei copii dintr-un incendiu izbucnit in casa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Un scurtcircuit la o priza a aprins lucrurile din incaperea in care se aflau cei mici. In ciuda eforturilor femeii, un baietel de un si jumatate a ajuns totusi la spital cu arsuri destul de grave.

Femeia de 26 de ani si mezinul familiei au arsuri de gradul doi pe fata si pe maini si sunt acum sub supravegherea medicilor.

Tanara a observat ca din spatele frigiderului au izbuncnit flacari si a incercat intai sa le stinga. N-a reusit si in cateva clipe a vazut ca mai multe obiecte din jur au luat foc. Ingrozita, i-a scos cat a putut de repede pe copii din casa, pe un geam.

A suferit insa arsuri atunci cand a vrut sa scoata si butelia, ca sa evite o explozie. Gazul de pe fir s-a aprins si a ranit-o. Focul a fost stins inainte de sosirea pompierilor de vecinii care au sarit in ajutorul familiei aflata in pericol..

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu