marime text:

Si-a pierdut vreun medic spaga? Plic cu 2.200 de lei gasit pe holul spitalului, nerevendicat de nimeni

Paradoxal, nimeni nu vrea sa revendice o suma frumusica gasita pe holul Spitalului Judetean din Botosani. Pensionarul care a dat peste plicul cu 2.200 de lei s-a dus la polite inca de acum trei saptamani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Insa nici politistii nu l-au putut ajuta sa-si duca fapta buna pana la capat si sa inapoieze banii proprietatului.

Oamenii legii au fost mirati inainte de toate de cinstea de care a dat dovada profesorul pensionar, pentru care cei 2.200 de lei reprezinta o mica avere.
 
Mai mare le-a fost uimirea insa cand au vazut ca nimeni n-a venit sa revendice suma, desi timp de trei saptamini au mediatizat intens cazul pe plan local.

In spital, pacientii si doctorii au declarat ca n-au idee cum a aparut plicul cu bani pe hol. Bineinteles, din peisaj nu lipsesc carcotasii, care sunt convinsi ca cei 2.200 de lei erau de fapt o "atentie" pe care un doctor a scapat-o din buzunar si nu mai are cum sa o ceara inapoi acum.

Deocamadata, banii sunt considerati fara stapan. Daca in cateva luni nu se gaseste pagubitul, vor intra in visteria statului.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu