marime text:

Si-a lasat fata de 9 ani orfana! O tanara s-a aruncat in fantana, ingrozita de o boala crunta

Deznadajduita de vestile medicilor, o tanara de 26 de ani, din judetul Arges, s-a aruncat in bratele mortii. Fata fusese internata intr-un spital din Capitala si s-a intors acasa extrem de abatuta. Rudele au gasit-o marti noapte inghetata, in fantana din curtea casei.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Doar cei apropiati stiu care este boala crunta care a impins-o sa isi ia viata si sa lase orfana de mama, o fetita de 9 ani.

Tanara de 26 de ani era divortata si isi crestea fata de 9 ani cu ajutorul mamei, in comuna Bogati, din judetul Arges. Marti noapte a iesit putin din casa si nu s-a mai intors.

Pompierii au scos-o din fantana adanca de 7 metri, insa medicii n-au mai putut face nimic pentru ea. La -12 grade, trupul ei a cedat repede in apa rece ca gheata.

Tanara nu a lasat in urma nicio explicatie. Cei care o cunosc stiu doar ca, in ultima vreme, avea probleme de sanantate. S-a simtit rau dupa Revelion, cand un vecin a dus-o cu masina la un spital din Bucuresti. Marti a fost externata, insa a ajuns acasa slabita si abatuta.

Copila de 9 ani, care a ramas orfana de mama, va ramane acum, cel mai probabil, in grija bunicii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu