marime text:

Si-a gasit sotia spanzurata in baie! Omul se astepta la acest deznodamant

Un barbat din judetul Cluj a trecut  vineri prin cele mai grele clipe din viata lui, cand si-a gasit sotia spanzurata in casa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Chiar daca intr-un fel se astepta la acest deznodamant, mai ales ca femeia avea probleme psihice, a sperat totusi ca dragostea si atentia cu care o inconjura o vor vindeca pana la urma de demoni.

Cei doi nu aveau copii si locuiau intr-un bloc din comuna Floresti. Femeia nu lucra, iar sotul ei o suna foarte des cand era plecat la serviciu, tocmai pentru ca stia ca este extrem de fragila si se temea sa nu comita vreun gest necugetat in lipsa lui.

De altfel, mai incercase sa-si ia zilele, dar de fiecare data a oprit-o la timp. Vineri, putin dupa pranz, nu i-a mai raspuns la telefon si atunci barbatul a simtit ca i se inmoaie picioarele. Cu greu si-a adunat puterile si a venit acasa. Cele mai negre presimtiri i s-au adeverit, cand si-a gasit sotia spanzurata in baie.

Asa cum cere procedura in astfel de cazuri, trupul femeii a fost transportat la Institutul de Medicina Legala din Cluj.  Politistii nu au insa dubii ca si-a luat singura zilele, chiar daca nu au gasit in urma ei niciun bilet de adio.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu