marime text:

Si-a dat foc singura! O femeie a fost cuprinsa de flacari dupa ce a turnat benzina in soba

Misiune de salvare contra cronometru pentru o tanara de 27 de ani din Constanta. Femeia a fost cuprinsa de flacari in momentul in care a turnat benzina peste jarul din soba.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ingrijorati ca starea ei se deterioreaza, medicii au decis sa o trimita cu un elicopter SMURD la Bucuresti.

Femeia povesteste ca a vrut sa inteteasca focul din soba si cum lemnele erau ude, s-a gandit ca n-ar fi rau sa toarne cateva picaturi de benzina peste jar. Nici n-a fost nevoie de mai mult ca sa se declanseze iadul.

Din camera alaturata, sotul femeii a auzit bubuitura si a sarit sa o scoata din flacari. Apoi a sunat la 112.

Medicii de la Spitalul de Urgenta Constanta s-au luptat doua zile ca sa o stabilizeze pe pacienta, iar marti au decis sa o trimita la spitalul de Arsi din Capitala.

Tanara a ajuns intre timp cu bine la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Nimeni nu poate spune insa care va fi evolutia ei de acum incolo. Medicii se tem ca arsurile care i-au afectat deja caile respiratorii i-ar putea fi fatale.

Femeia va fi supusa imediat ce va fi stabilizata unei interventii chirurgicale delicate. Specialistii spun ca are nevoie de numeroase grefe de piele, avand in vedere ca aproape tot trupul este brazdat de arsuri de gradele 2, 3 si 4. Acasa o asteapta o fetita care abia a implinit 10 ani.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu