marime text:

Si-a dat foc in fata copiilor sai minori, dupa o cearta cu sotia!

O banala cearta cu sotia l-a impins pe un barbat de 50 de ani din judetul Botosani la un gest teribil, care i-a adus moartea. A ajuns inital la spital cu arsuri grave pe tot coprul si tot ce le-au putut spune medicilor cei care l-au gasit a fost ca avea langa el o sticla de diluant si abia mai sufla.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Intreaga drama s-a petrecut chiar sub ochii copiilor familiei - doi baieti de 3 si 6 ani. Au vazut flacarile mari care l-au cuprins pe tatal lor, dar nu au putut decat sa tipe din toate puterile.

Oamenii din sat spun ca barbatul si sotia se certau adesea din tot felul de motive. Acum, nu stie nimeni ce anume a intunecat mintile omului incat sa-si doreasca moartea. Nevasta barbatului n-a fost in stare sa le povesteasca oamenilor legii ce anume l-a infuriat pe sotul ei.

Ea a iesit din casa si in urma a auzit tipetele de durere ale omului. Cand s-a intors, l-a vazut transformat practic intr-o torta vie. L-a stins cu niste haine si apoi a sunat ingrozita la 112.

In stare de soc, femeia a anuntat ca barbatul a fost ranit dupa ce explodase o butelie. Politistii au descoperit insa ca victima a vrut sa-si ia viata. Cu rani de gradul patru pe 90 la suta din corp, barbatul n-a mai putut fi salvat si a murit la spital.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu