marime text:

Serviciile de urgenta din Romania pot ajunge si in 30 de minute la locul unui accident aviatic!

30 de minute. Acesta este timpul minim in care pot ajunge serviciile de urgenta la supravietuitorii unui accident de avion, petrecut departe de aeroport. Este o durata rezonabila, spun specialistii, in conditiile in care pana acum, cautarea se facea aproape haotic.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.De astazi, aviatia romaneasca are la dispozitie un centru de cautare a avioanelor disparute, dar si un simulator avansat, pentru situatii de urgenta.

De jur imprejur, pe peretii albi se proiecteaza aeroportul virtual care reproduce aproape identic traficul aglomerat de la Otopeni. In cateva ore, vremea trece de la ceata la ninsoare sau ploi torentiale cu fulgere. Controlorii de trafic traiesc aici o versiune lipsita de tragedie a celor mai urate cosmaruri.

Dincolo de simulari, accidentele aviatice socheaza de fiecare data. Cel mai greu este sa gasesti un avion prabusit. De azi, Romania are primul centru de cautare a aeronavelor disparute de pe radar. Din momentul in care avionul a disparut va fi cautat in functie de viteza, traseu si conditiile meteo.

Toata investitia ajunge la 1milion de euro, insa Romatsa are de gand sa faca profit de pe urma ei. Are deja cereri ca sa instruiasca si controlori straini din India, Azerbaidjan sau China.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu