marime text:

SERPII, metoda incredibila prin care un ploiestean incearca sa puna mana pe o mostenire

Inamplare infioratoare in Ploiesti. Casa unei femei s-a transformat intr-un adevarat cuib de serpi. Nu mai putin de 20 de reptile, unele lungi de peste 1 metru, erau pretutindeni, chiar si prin asternuturile paturilor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A fost socant pana si pentru politisti si pompieri sa vada reptilele inca miscand. Curajoasa, femeia apucase sa le captureze si sa le bage pe fiecare intr-o sacosa. Apoi, cu un sarpe drept proba, a mers sa faca reclamatie.

Femeia e convinsa ca nepotul ei, care locuieste sub acelasi acoperis cu ea, este cel care ii face viata un cosmar. Ar vrea si partea ei din casa, dar pentru ca nu o poate obtine altfel, incearca sa-si aduca matusa in pragul disperarii. Pana acum insa nu a reusit, desi nu e prima data cand ii umple casa de serpi.

Femeia spune ca de 1 an, se tot repeta astfel de scene in casa ei si de fiecare data, a fost nevoita sa cheme pompierii in ajutor.

Specialistii institutului unde au fost dusi serpii capturati spun ca n-ar avea ce cauta intr-o casa. Sunt serpi de apa, care prefera mlastinile si din fericire, sunt inofensivi, dar singuri n-ar fi avut cum sa ajunga acolo.

Anchetatorii recunosc ca este un caz neobisnuit si nu stiu, deocamdata, nici cum sa incadreze fapta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu