marime text:

Se reiau scufundarile in cazul epavei Medy, unde si-au gasit sfarsitul doi scafandri

La trei luni de cand un vas turcesc s-a scufundat in apele noastre teritoriale si doi scafandri au pierit in adancuri inspectand epava, luni se reiau scufundarile in acest caz.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.De data aceasta, scafandrii au misiunea de a goli tancurile de combustibil de pe nava, dar se vor uita si dupa indicii despre cei doi barbati care au pierit acolo. Intre timp, familiile lor au dat in judecata autoritatile portuare, pentru lipsa de implicare.

Scafandrii vor lucra timp de 12 zile la epava navei Medy. Ei vor incerca sa cupleze mai multe furtunuri pe tancul navei, ca sa extraga combustibilul.

Firma care a fost selectata pentru aceasta operatiune este din Turcia. A fost aleasa de asiguratorul navei si a obtinut toate autorizatiile necesare de la Capitania Constanta. Au propriile echipaje si propriul remorcher pentru aceasta operatiune, iar scafandrii lor au realizat deja o misiune de recunoastere si au pus balize in jurul epavei, dar nu au coborat inca in adancuri, din pricina vremii nefavorabile.

Principala lor misiune este sa scoata combustibilul din nava, dar se vor uita si dupa trupurile celor doi scafandri sau orice indiciu care ar putea conduce la gasirea lor. Cei doi au disparut in timp ce inspectau epava, la cateva zile dupa scufundare.

Cargoul turcesc Medy a ajuns pe fundul marii pe 1 septembrie 2010, din motive necunoscute inca. La bord erau aproape 3.500 de tone de fier vechi, 20 de tone de produse petroliere in tancuri si cateva tone de ulei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu