marime text:

Scapata de sub ochii mamei, o fetita de trei ani a cazut in fantana

A avut un inger pazitor langa ea! O fetita de trei ani si jumatate dintr-un sat din Bistrita Nasaud a cazut intr-o fantana plina cu apa din curtea casei si totusi a scapat teafara. Copila o cauta pe mama ei prin gradina, cand a ajuns langa fantana care era descoperita.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Putul era plin cu apa, iar fata a cazut aproape cinci metri in gol. Nimeni n-a vazut momentul prabusirii, dar dupa cateva minute mama ei si-a dat seama ce s-a intamplat. A dat alarma si un unchi de-al fetei a dat sa intre dupa ea.

Corpul fetitei plutea la suprafata apei si a fost imediat tras afara. Nu mai respira si i s-a facut imediat respiratie artificiala. Dupa cateva minute a dat semne ca isi revine .

Acum, copila este internata in Spitalul Judeten din Bistrita, iar medicii spun ca are toate sansele sa-si revina complet. In paralel, politia a deschis o ancheta si este posibil ca mama fetitei sa fie cercetata pentru neglijenta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu