marime text:

Cearta in biserica - preotul a inlocuit cantorul cu o tanara de 21 de ani!

E rost de scandal in comunitatea bulgara din Vinga, judetul Arad. Oamenii au sarit ca arsi cand au auzit ca preotul romano catolic l-a dat afara pe cantorul bisericii si vrea sa aduca in locul lui o tanara de 21 de ani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La Vinga, in Arad, apele sunt tulburi. Enoriasii nu mai au pace de cand umbla vorba prin comuna ca preotul paroh ar vrea sa aduca in biserica o tanara de 21 de ani pe post de cantor. Oamenii sunt insa de partea fostului cantor, un tanar de 35 de ani, care tocmai ar fi fost concediat de preot, pe motiv ca nu are voce.

Explicatiile preotului nu i-au convins insa pe credinciosi, care banuiesc ca la mijloc e ceva necurat. Ei sustin ca, pentru preot, tanara ar insemna mai mult decat o simpla angajata.

De cealalta parte, preotul respinge acuzatiile, insa enoriasii par de neclintit.

Credinciosii spun ca, daca preotul nu se va razgandi, sunt decisi sa mearga pana la episcopie, la Timisoara, ca sa se planga de concedierea cantorului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu