marime text:

Scandal dupa Steaua-Napoli! Suporterii au aruncat cu crenvursti in ambasada Poloniei!

Meci cu scandal si acuzatii de furt, joi seara, pe stadionul Ghencea. Steaua-Napoli 3-3, dupa ce arbitrul polonez a prelungit meciul pana cand italienii au marcat golul egalizator. Finalul de infarct i-a scos din minti pe suporterii Stelei, care au rupt scaune si si-au incheiat protestul la Ambasada Poloniei, cu crenvursti aruncati pe trotuar.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Putin a lipsit ca lucrurile sa scape de sub control la aeroportul Baneasa, unde suporterii ros-albastri s-au aflat fata in fata cu cei italieni.

Golul egalizator al italienilor a venit in al optulea minut de prelungiri si aceasta a fost scanteia care a declansat totul. Fanii echipei Steaua au luat foc pentru ca arbitrul polonez nu a fluierat finalul partidei dupa cele patru minute de prelungiri anuntate. In tribune s-au rupt scaune, care s-au transformat in proiectile.

"Jandarmeria Capitalei va solicita clubului Steaua imaginile, pentru a-i identifica pe toti suporterii care s-au aflat la tribuna a doua si dupa terminarea partidei de fotbal, au rupt scaune, aruncandu-le in teren", a anuntat Marius Militaru, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei.

Cativa suporteri s-a dus la locuinta finatatorului Stelei si cand au ajuns acolo, au descoperit ca resedinta acestuia se afla tocmai in vecinatatea ambasadei Poloniei. In semn de protest, au lasat o gramada de crenvursti polonezi pe trotuar si si-au spus parerea despre prestatia arbitrului.

In acest timp, pe langa grupul de suporteri a trecut coloana de autocare cu suporterii italieni. Asa ca s-au luat cu masina dupa ei si i-au ajuns din urma la Aeroportul Baneasa. Lucrurile erau cat pe ce sa scape de sub control, cand italienii, la vederea suporterilor romani, au inceput sa scandeze "Tiganii, tiganii!".

Italienii aveau bete in maini si erau pregatiti sa sara la bataie. Au fost insa opriti la timp de jandarmi.

Meciul Stelei cu Napoli a fost de altfel tensionat inca de la inceput si nu doar in teren, ci si in tribune. 13 suporteri stelisti au ajuns la politie si au fost amendati pentru tulburarea linistii publice. Au primit totodata interdictie de a intra pe stadioane, timp de doi ani de zile. A fost nevoie si de interventia a trei ambulante pentru acordarea primului ajutor. Niciun suporter nu a fost internat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu