marime text:

Salvata de eroina de la Iasi, n-a dat niciun semn familiei - "nici macar nu ne-a spus multumesc"!

Timpul s-a oprit parca si el la Gura Humorului, impresionat de curajul tinerei studente, care si-a dat viata ca s-o salveze pe fata surprinsa de-un incendiu intr-un bar din Iasi. Sorina n-a apucat sa ramina pe acest pamint nici macar 21 de ani impliniti.
Salvata de eroina de la Iasi, n-a dat niciun semn familiei - nici macar nu ne-a spus multumesc !

Un zgomot de claxoane a spart linistea dureroasa care se lasase in intuneric peste Gura Humorului. Toti au stiut ca Sorina a venit acasa pentru ultima ei calatorie.

Poteca de lumanari i-a aratat drumul spre casa. Cat priveai cu ochii, numai lacrimi. Nimeni nu si-a putut stapani tristetea, durerea si revolta.

Mama ei a incercat sa ia legatura cu tanara pe care Sorina a salvat-o joi seara din foc. Dar nu a reusit. Stie doar ca fata ei ar fi trecut din intimplare pe linga un local unde izbucnise un incendiu. A ajutat-o pe angajata surprinsa de foc si s-ar fi intors inauntru, ca sa stinga flacarile. Dar nu a mai iesit vie de acolo.

"Cu toate ca si-a dat viata pentru ea, ea nici macar un simplu multumesc nu a reusit sa ne spuna. Sorina este o eroina si o salvatoare, nimeni n-ar fi facut acest lucru" spune matusa fetei

Trupul Sorinei a fost depus la o capela din oras. Mama ei a vegheat-o toata noaptea, iar astazi oamenii au venit rand pe rand sa-i aduca o floare.

Pentru preotul paroh, va fi cea mai grea inmormantare, mai ales ca i-a fost si dascal Sorinei la scoala.

Sorina va fi inmormantata miercuri, pentru ca bunicii ei, care au crescut-o, sa aiba timp sa ajunga din Italia, sa-si ia ramas bun de la copila pe care au iubit-o ca pe ochii din cap.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu