marime text:

S-a spanzurat, dupa ce a a aflat ca trebuie sa dea inapoi statului 20.000 de lei!

Ramas fara pensia de boala,  un barbat de 57 de ani, din Dambovita, si-a pus capat zilelor! Autoritatile au decis ca boala lui nu justifica un venit si, in plus l-au anuntat ca trebuie sa dea inapoi tot ce primise pana acum. Aflat intr-o situatia fara iesire, omul a cedat.
S-a spanzurat, dupa ce a a aflat ca trebuie sa dea inapoi statului 20.000 de lei!

20.000 de lei - atat ar fi trebuit barbatul sa dea inapoi statului. Era pensia de boala pe care o primise vreme de 10 ani. Autoritatile au considerat ca, la momentul pensionarii, omul ar fi pacalit comisia si drept urmare, trebuie sa restituie venitul nemeritat. 

Vestea l-a daramat pe bietul om care, in loc sa se inhame la un proces, a decis sa-si puna capat zilelor. Ramasa vaduva, nevasta lui e hotarata acum sa ii dea in judecata pe cei care au hotarat sa taie pensia barbatului, convinsa ca el merita sa primeasca acesti bani.

Gheorghe Stan a muncit 35 de ani ca mecanic agricol. Bolnav de hepatita si cu probleme de inima, acum 10 ani, omul s-a pensionat pe caz de boala. Dar, in urma cu doua luni, comisia de expertiza medicala a decis insa ca n-are dreptul la acest venit.

Chiar daca iesise la pensie, barbatul continua sa-si munceasca pamantul. Nu era bogat, dar avea o gospodarie frumoasa si o gradina unde cultivase de toate. Vecinii il regreta amarnic.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu