marime text:

S-a spanzurat, dupa ce a a aflat ca trebuie sa dea inapoi statului 20.000 de lei!

Ramas fara pensia de boala,  un barbat de 57 de ani, din Dambovita, si-a pus capat zilelor! Autoritatile au decis ca boala lui nu justifica un venit si, in plus l-au anuntat ca trebuie sa dea inapoi tot ce primise pana acum. Aflat intr-o situatia fara iesire, omul a cedat.
S-a spanzurat, dupa ce a a aflat ca trebuie sa dea inapoi statului 20.000 de lei!

20.000 de lei - atat ar fi trebuit barbatul sa dea inapoi statului. Era pensia de boala pe care o primise vreme de 10 ani. Autoritatile au considerat ca, la momentul pensionarii, omul ar fi pacalit comisia si drept urmare, trebuie sa restituie venitul nemeritat. 

Vestea l-a daramat pe bietul om care, in loc sa se inhame la un proces, a decis sa-si puna capat zilelor. Ramasa vaduva, nevasta lui e hotarata acum sa ii dea in judecata pe cei care au hotarat sa taie pensia barbatului, convinsa ca el merita sa primeasca acesti bani.

Gheorghe Stan a muncit 35 de ani ca mecanic agricol. Bolnav de hepatita si cu probleme de inima, acum 10 ani, omul s-a pensionat pe caz de boala. Dar, in urma cu doua luni, comisia de expertiza medicala a decis insa ca n-are dreptul la acest venit.

Chiar daca iesise la pensie, barbatul continua sa-si munceasca pamantul. Nu era bogat, dar avea o gospodarie frumoasa si o gradina unde cultivase de toate. Vecinii il regreta amarnic.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuDana (2011-05-21 12:02:18)
Eu nu-l vad doar pe acest om vinovat....sa plateasca si comisia medicala care a semnat actele de pensionare,comisiile care l-au controlat timp de 10ani.Nu zic ca nu a furat ,dar fara ajutorul lipitorilor astea......se putea? Nu cred !
raspunde »
Ion (2011-05-20 19:11:10)
Sunt multi ca el care pozeaza in amarati si iau banii degeaba.Mai nou in satele din Jud Cluj este la moda sa iei pensie de refugiat.Sunt multi care nici nu erau nascuti pe vremea razboiului dar pensie de refugiat primesc.Chiar nu se sesizeaza autoritatiile?
raspunde »
Ion (2011-05-20 16:58:25)
NU e bietul om, cand fura statul, ne fura pe noi, indirect. Sunt zeci de mii ca el care iau bani de la noi pe care nu ii merita.
raspunde »