marime text:

S-a spanzurat de Ziua Indragostitilor, suparat ca nevasta nu renunta la divort!

Un barbat din Brasov a transformat "Ziua Indragostitilor" in ziua despartirii.  A ales sa-si puna capat vietii luni, cand s-a lasat invins de gandul ca sotia lui nu vrea sa renunte la divort.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."Adio" este singurul cuvant lasat in urma de barbatul de 39 de ani. Era disperat ca nevasta lui a inaintat deja actiunea de divort. In ultima luna, de cand nici nu mai locuiau impreuna, omul a amenintat de mai multe ori ca se sinucide.

Femeia nu l-a crezut si nici luni dimineata, cand el a sunat-o pentru ultima oara. Apoi s-a dus pe aleea de sub Tampa si si-a luat zilele la doar cativa pasi de cel mai cunoscut loc de promenada din oras. Echipajele de salvare au ajuns repede acolo dupa ce l-a descoperit cineva, dar era prea tarziu.

Locul unde a fost gasit trupul barbatului este foarte populat peste zi. Dar, dis de dimineata, s-a nimerit sa nu fie nimeni pe acolo. Nici macar gardienii publici care, de altfel, patruleaza in zona tot timpul. Era exact ora cand se face schimbul de tura.

Indata ce l-au identificat, politistii au aflat si trista poveste a barbatului.

Pentru anchetatori, cazul este clasat. In mod cert, e vorba de o sinucidere. Cat despre motivele despartirii celor doi soti, ele raman stiute doar de ei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu