marime text:

S-a sinucis pentru ca parintii i-au interzis o idila prin telefon. Avea doar 13 ani

O copila din judetul Neamt a ales sa-si ia viata la numai 13 ani, in urma unui sir de intamplari pe care mintea ei cruda de copil n-a putut sa le judece. S-a spanzurat dupa o disputa cu mama sa in care femeia a incercat sa ii explice ca nu trebuie sa mai continue relatia de amicitie pe care o infiripase prin telefon cu un necunoscut. Fata n-a acceptat insa reprosurile si a comis gestul extrem.
S-a sinucis pentru ca parintii i-au interzis o idila prin telefon. Avea doar 13 ani

In urma cu trei luni, fetita a fost sunata pe telefonul mobil de catre un barbat pe care nu-l cunostea. Acesta a intrat in vorba
cu copila si a sunat-o in mod constant de atunci.

Se pare ca fata se indragostise copilareste de necunoscutul cu care vorbea adesea. Parintii n-au banuit nicio clipa ce avea sa urmeze.

Marti, insa,  o femeie a sunat pe telefonul copilei, ca sa-i reproseze ca ii fura barbatul. Intamplarea a facut insa ca nu fata sa raspunda, ci tatal ei. Cand au auzit povestea, parintii i-au cerut fetei explicatii. Fata n-a suportat insa mustruluiala si nici gandul ca nu va mai putea sa-l auda pe barbatul necunoscut. S-a dus intr-o anexa a casei si si-a curmat viata.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz. Vor sa vada daca nu cumva copila a fost influentata chiar de barbatul necunsocut sa comita gestul extrem.
 
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu