marime text:

S-a lasat iar cu MACEL la fotbal, in Liga a IV-a bata e mai prezenta ca mingea!

Un tanar de 15 ani a fost batut cu batele la un meci de fotbal din Liga a IV-a. Fan al celor de la FC Hunedoara, pustiul a fost calcat in picioare de suporterii Minerului Uricani care i-au rupt doua oase si l-au bagat in spital.
S-a lasat iar cu MACEL la fotbal, in Liga a IV-a bata e mai prezenta ca mingea!

Suporterul echipei FC Hunedoara, Adrian Biru, a declarat, miercuri, ca fanii echipei Minerul Uricani l-au lovit cu un par si i-au rupt doua oase la cot in timpul incidentelor de sambata de la meciul din Liga a IV-a.

"M-au prins in timp ce voiam sa sar gardul si m-au lovit cu parul. Apoi au continuat sa ma loveasca in timp ce eram jos. Unul dintre cei care ma loveau a zis sa termine ca ma omoara. La spitalul din Lupeni mi-au facut radiografii si medicii mi-au spus ca am doua oase rupte la cot si trebuie sa fiu operat. M-am dus la spital cu parintii, la Hunedoara, unde doctorii mi-au bagat mana intr-o atela ghipsata pe care trebuie sa o port trei saptamani", a spus Adrian Biru.

Acesta nu s-a decis inca daca va face plangere. "O sa ma consult cu parintii, sa vedem daca mergem la Politie. Le-am spus baietilor din galerie ca o sa fac pauza si nu o sa mai merg o vreme in deplasari. Medicii mi-au spus ca mana mea nu o sa mai fie niciodata la fel, nu o voi mai putea misca niciodata ca inainte. Ma doare si capul de cateva zile si trebuie sa merg la tomograf pentru un examen, sa nu fie ceva mai grav", a afirmat Adrian Biru.

Tanarul agresat are doar 15 ani si este elev la o scoala din Hunedoara. La acel scandal au fost aplicate 23 de sanctiuni contraventionale la Legea 61, pentru provocarea si participarea scandal. De la Hunedoara au fost opt persoane sanctionate, iar din Uricani - 15. Suporterii echipei din Hunedoara au afirmat ca au fost provocati si ca au fost asteptati la Uricani de 80 de persoane inarmate cu pietre si bate, cu care au fost loviti. Cei din Uricani sustin contrariul si spun ca hunedorenii sunt cei care au provocat scandalul inca de cand au coborat din microbuze.

O buna parte dintre persoanele implicate in scandalul de la Uricani sunt cunoscute ca avand antecedente in acest sens. Dupa altercatiile de sambata, dintre fanii celor doua formatii, opt persoane au ajuns la Spitalul Municipal Lupeni cu lovituri si echimoze, dar niciuna nu a ramas internata. Din cauza incidentelor, partida a inceput cu o intarziere de aproximativ 7 minute. Meciul s-a incheiat cu victoria echipei FC Hunedoara, cu scorul de 2-0.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu