marime text:

S-a aruncat in raul involburat si a salvat de la inec un copil, desi nu stie sa inoate

Ca un adevarat erou, un adolescent de 14 ani din judetul Bacau s-a avantat in apele involburate ale raului Trotus si a reusit sa-si salveze de la inec un prieten de 11 ani, cu deficiente psihice. "A fost o minune de Paste!", spun intr-un glas oamenii din sat, pentru ca salvatorul de-abia stia sa inoate, iar apa avea peste doi metri adancime.
S-a aruncat in raul involburat si a salvat de la inec un copil, desi nu stie sa inoate

Copilul de 11 ani se juca pe malul raului, impreuna cu doi frati mai mici. La un moment dat, un baiat din sat a venit si l-a impins in apa. Cei mici au strigat dupa ajutoare si atunci a intrat in scena Ionut.

Baiatul de 14 ani trecea intamplator pe drum si a auzit tipetele disperate care veneau dinspre rau. A realizat ca un copil era cat pe ce sa se inece si a sarit in apa dupa el, fara sa stea pe ganduri. Ionut nu s-a gandit nicio clipa ca se expune la un risc major, pentru ca nu stie sa inoate.

L-a scos din apa si si-a dat seama ca baiatul de 11 ani nu mai respira, asa ca l-a si resuscitat, atat cat s-a priceput.

Tot el a chemat Ambulanta, de la un telefon aflat in apropiere. Copilul de 11 ani a fost stabilizat in cele din urma de medici. A fost apoi internat in stare de hipotermie si va ramane in spiutal cateva zile.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu