marime text:

Si-a riscat viata ca sa salveze un copil din foc. A stins cu propriile palme hainele cuprinse de flacari!

Un tanar de 22 de ani, din judetul Iasi, si-a pus in joc propria viata, ca sa o salveze pe cea a unui copil de 12 ani. S-a aruncat in foc sa-l scoata pe acesta dintr-o camera cuprinsa de flacari, insa, din pacate, medicii spun ca baietelul este in stare grava.  
Si-a riscat viata ca sa salveze un copil din foc. A stins cu propriile palme hainele cuprinse de flacari!

Totul s-a petrecut in toiul noptii, intr-o comuna din judetul Iasi. Baiatul de 12 ani era in vizita la niste rude si dormea, cand un scurtcircuit la o priza a provocat incendiul, chiar in camera lui.

Tanarul, aflat intr-o alta incapere, nu a ezitat niciun moment si s-a aruncat in flacari, ca sa il scoata din infern pe cel mic. In urma lui, vecinii au intervenit si ei cum au putut si au reusit sa stinga focul care se intinsese in casa.
"Flacara a urcat pana sus si in casa le-o ars tot. Am ajutat cu galetile, au carat apa de la mine, a sarit lumea, jumatate de sat cred ca a sarit",  povesteste o vecina, Marina Pina. Proprietara casei, Ramona Diaconu, adauga: "Ginerele meu s-a bagat si l-a scos afara pe copil de hainute. Copilul nu dormea, dar era speriat, stiti cum sunt copiii la varsta lui. A iesit afara si au inceput sa tipe ca ia foc, de la ce si cum nu stiu".
 
Tanarul a stins cu propriile palme hainele aprinse ale copilului si a incercat sa il fereasca de foc, atat cat a putut. Copilul a fost dus la spital in stare grava. "Prezinte simptome de soc postcombustional, cu arsuri de gradele 2 si 3 pe aproximativ 70% din suprafata corporala si arsuri decai respiratorii superioare", a declarat dr. Catalina Ionescu, purtator de cuvant al Spitalului de Copii Iasi,
 
Salvatorul a fost si el dus imediat la spital. Are arsuri pe maini de gradele 2, 3 si 4 si a fost operat de urgenta. Medicii spun ca va avea nevoie de multe zile de spitalizare, sa sa-si revina.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu