marime text:

Rusia riposteaza - "Interventia in Libia aduce aminte de cruciade!"

Premierul rus Vladimir Putin a denuntat luni folosirea fortei impotriva unor state terte, aceasta devenind, potrivit premierului rus, o tendinta puternica a Statelor Unite, relateaza agentiile ruse, citate de AFP.
Rusia riposteaza -  Interventia in Libia aduce aminte de cruciade!
Premierul Rusiei, Vladimir Putin, a criticat rezolutia Consiliului de Securitate ONU pe tema Libiei, denuntand faptul ca permite o interventie militara straina impotriva unui stat suveran, informeaza pagina online a RIA Novosti.
 
"Rezolutia Consiliului de Securitate este deficitara, permite orice si reaminteste de apelurile la cruciade din Evul Mediu", a spus Putin.
 
"De fapt, permite interventia militara intr-un stat suveran", a precizat seful Guvernului rus.
 
"Ceea ce ma nelinisteste este lejeritatea cu care sunt luate in prezent deciziile privind utilizarea fortei in afacerile internationale", a declarat el, adaugand ca "acest lucru devine o tendinta puternica si o constanta in (politica) Statelor Unite".
 
"Toate acestea au loc sub pretextul apararii populatiei civile. Unde este logica? Unde este constiinta? Nu exista nici una, nici cealalta", a apreciat el.
 
"Regimul libian nu corespunde criteriilor unei tari democratice. Este un lucru evident, dar acest lucru nu inseamna ca avem dreptul sa ne amestecam intr-un conflict politic intern, chiar daca este vorba despre un conflict politic armat, aparand una din partile implicate", a adaugat el.
 
Sursa: Mediafax

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu