marime text:

Rudele o credeau moarta, dar s-au pomenit cu ea la usa. Au adus acasa cadavrul unei necunoscute

Poveste sinistra in judetul Iasi! Rudele unei femei de 58 de ani, despre care credeau ca a pierit intr-un accident de tren, au tras o spaima de moarte cand s-au trezit cu decedata la usa. Asta chiar in timp ce se pregateau s-o inmormanteze.
Rudele o credeau moarta, dar s-au pomenit cu ea la usa. Au adus acasa cadavrul unei necunoscute

Oamenii si-au venit cu greu in fire si au inteles ca dintr-o confuzie au ajuns sa ia de la morga cadavrul unei necunoscute

Femeia lipsea de acasa de la sfarsitul lunii trecute, cand s-a internat in spital la Iasi. In tot acest timp nu mai luase deloc legatura cu familia.

Asa au ajuns rudele sa creada ca ea este victima unui accident feroviar petrecut in urma cu cateva zile. Cadavrul era de nerecunoscut, iar coincidenta a facut ca atat femeia disparuta, cat si cea lovita de tren sa aiba o tija metalica la un picior.

Au luat trupul neinsufletit acasa si s-au apucat sa pregateasca toate cele necesare inmormantarii.

Cu cateva ore inainte ca sicriul sa ajunga la groapa, politistii de la transporturi feroviare au facut o descoperire uluitoare. Au gasit-o in gara din Iasi pe femeia pe care toti o credeau moarta. Au dus-o acasa in toiul noptii, iar rudele au fost la un pas de infarct cand au vazut-o la usa.

Acum, cadavrul necunoscutei a ajuns din nou la morga, iar femeia inviata din morti a dat foc la sicriul si la coroanele care-i fusesera pregatite.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu