marime text:

Rudele fetei ucise de Dorel Marcu: "Sa primeasca ce merita un criminal!"

Romanul a ingrozit intreaga Spanie prin gestul sau: si-a omorat iubita si si-a anuntat familia de grozavie prin intermediul camerei web.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Reactiile de acasa sunt teribile. Cele doua familii se acuza acum reciproc de acest sfarsit sinistru. Inca in stare de soc, familia baiatului incearca sa gaseasca o explicatie pentru atrocitatea comisa de el.

Mai mult, o invinovatesc pe mama fetei ucise pentru ca la insistentele ei tinerii au plecat in Spania si nu a aplanat niciodata conflictele care apareau intre ei.

Familia tinerei de doar 19 ani, gravida in luna a 5-a spune ca nu mai vrea sa auda in veci de cel care i-a luat viata si nici de familia acestuia. Pentru mama copilei tragedia este cu atat mai grea cu cat numai cu doi ani in urma si-a ingropat sotul.

Acum si pe fiica ei o va duce la groapa, insa nici nu se mai gandeste sa faca funeraliile in tara. Cel mai probabil, tanara va fi inmormantata in Spania, iar mama ei nu se va mai intoarce niciodata in Romania.

Intre timp, autoritatile spaniole il ancheteaza pe iubitul tinerei care, cel mai probabil, isi va petrece toata tineretea dupa gratii.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu