marime text:

Romanii care nu au bani pentru o vacanta la mare isi risca viata la scaldat

Inconstienta si saracia fac victime in zilele calduroase. Romanii care nu au bani pentru strand sau o vacanta la mare se racoresc in locuri primejdioase. Adica rauri cu curenti rapizi, dar si lacuri cu apa murdara.
Romanii care nu au bani pentru o vacanta la mare isi risca viata la scaldat

Duminica, un tanar de numai 23 de ani s-a inecat in Arges, dupa ce a sarit in apa si s-a lovit de pietre. Alin a venit cu logodnica si cativa prieteni la un gratar, pe Arges, in aval de barajul Golesti. Pentru ca aerul s-a incins pana la 33 de grade, baietii au sarit in apa sa se racoreasca. Abia la iesire au realizat ca lipseste cineva. A trecut cam un sfert de ora pana s-au dezmeticit si au cerut ajutor.

Intre timp, la Bucuresti, zeci de tineri si copii intrau in apa tulbure a Dambovitei. Si mai murdara pare apa din Lacului Morii, unde sute de bucuresteni au facut plaja.

La Craiova, lacul Tanchistilor ia in fiecare an tribut vietile temerarilor inconstienti. Marturie stau crucile de pe marginea baltii.

Dar inotul nu ne scapa de boli. Medicii dermatologii ne recomanda sa evitam zonele murdare. Ne putem imbolnavi de dizenterie, micoze, conjuctivite sau chiar hepatita.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu