marime text:

Romania intra in razboiul din Libia! Fregata Ferdinand, cu cateva sute de militari, va fi trimisa in Mediterana

Romania trebuie sa se implice in razboiul impotriva lui Ghaddafi, iata decizia luata in aceasta seara de Consiliul Suprem de Aparare a tarii. Vreme de cateva ore, seful statului si ministrii au analizat situatia si au hotarat ca o fregata si cateva sute de militari isi vor stabili cartierul general in Mediterana.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Decizia este luata, ramane acum ca executivul sa faca rost, in urmatoarea sedinta, de 4,5 milioane de euro, banii necesari pentru cele trei luni cat fregata Ferdinand si militarii vor fi dizlocati in Mediterana.

Daca va fi nevoie, Romania ar putea participa inclusiv la actiuni umanitare.

Misiunea fregatei Ferdinand va fi de a bloca orice nava suspecta care ar putea transporta armament catre Libia. Ea va trebui sa fie gata de plecare intr-o luna.

Ramane insa in aer alta problema sprinoasa. Cine va conduce pana la urma operatiunea Zorii Odiseei? O decizie a NATO este asteptata in zilele urmatoare, dupa ce Statele Unite au anuntat ca Franta si Marea Britanie sunt de acord ca Alianta Nord Atlantica sa supervizeze misiunea din Libia.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu