marime text:

Roman salvat din iadul din Libia: "Trebuie sa fii cu ochii in patru: ai schitat un gest - a tras in tine"

Emotii si lacrimi, marti noapte, pe aeroportul Henri Coanda. Zeci de romani care au lucrat in Libia si-au amintit clipele de groaza traite in Tripoli, unde pe strazi sunt tancuri, iar oamenii stau cu mana pe tragaci si cu glontul pe teava.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Multi au rasuflat usurati cand si-au revazut familia, iar rudele lor au plans de bucurie.

Dupa un zbor obositor cu o aeronava C-130 Hercules care apartine Ministerului Apararii Nationale, zeci de romani care au lucrat in Libia, au ajuns, in sfarsit, marti noapte, in jurul orei 02:30, pe aeroportul Henri Coanda. Cand isi amintesc prin ce au trecut, le tremura glasul de emotie

Transportul de marti noapte, al patrulea pe ruta Bucuresti-Tripoli, a adus 76 de persoane, dintre care 43 de cetateni romani si 33 cu cetatenie bulgara, daneza, canadiana, ucraineana si germana.

Ministerul Apararii Nationale precizeaza ca, odata cu aceasta misiune, numarul total al celor evacuati din Libia cu aeronavele Armatei romane se apropie de 300 de persoane, cetateni romani si straini.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu