marime text:

Risca sa-i fie amputat bratul, dupa ce o petarda i-a explodat in mana!

O joaca extrem de periculoasa i-a adus unui tanar de 21 de ani, din Bistrita Nasaud, numai suferinta. Baiatul risca sa ramana mutilat pe viata, dupa ce o petarda i-a explodat in palma.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul de 21 de ani a fost adus la clinica de Chirurgie Plastica si Reparatorie din Cluj-Napoca. Exista riscul ca mana sa ii fie amputata, insa specialistii de aici fac tot posibilul sa evite asta.

Baiatul a povestit ca era in padurea din localitatea bistriteana Figa, cu un grup de prieteni si au aprins mai multe petarde, ramase de la Revelion. La un moment dat, a luat una care nu explodase in mana si in acel moment i-a bubuit in palma, ranindu-l.

Politistii din Beclean ancheteaza cazul, pentru a vedea de unde proveneau petardele si cine se face vinovat de acest incident.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuj (2011-11-20 12:44:23)
petarda de armata, aia era bomba curata am avut si eu dalea si credeti-ma ca facea gaura in pamant cand exploda, greanda de antrenament era aia.
raspunde »
acordeon (2011-07-06 03:44:19)
nu cred ca conteaza daca erau petarde pt armata sau petarde chinezesti..Ideea e sa nu umblii beat manga cu petarde.
raspunde »
stefan (2011-07-05 14:50:55)
Nu sunt petarde de la armata anul trecut vindeau tigani pachede de 100 de petarzi pe la coltul blocului..
raspunde »
Yo (2011-07-03 00:32:41)
A fost petarda de la armata, n-a fost o simpla petrada de la revelion cum spun stirile.
raspunde »