marime text:

REVOLTATOR - Un copil de un an si jumatate a fost inchis doua zile in casa, fara mancare

Urletele de ajutor ale unui copil de un an si jumatate i-a facut pe vecinii lui sa cheme de urgenta ajutoare, intr-o comuna de langa Cluj. De doua zile copilul era inchis in casa si oamenii nu au putut ajunge la el sa-i dea ceva de mancare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Din pacate, asa traieste de cand a venit pe lume, pentru ca mama lui a plecat imediat in strainatate si l-a lasat in grija unei surori mai mari, care nu e in stare sa aiba grija nici de ea.

Sora si matusa copilului s-au baricadat in casa cand au vazut ca se strange lume la usa lor. N-au vrut sa deschida usa decat dupa ce a aparut acolo si politia.

Inauntru, o mizerie de nedescris, iar cel mic statea in conditii inumane. Asa crescuse probabil si sora lui, care era acum mai preocupta sa-i tina la usa pe asistentii sociali. Vecinii povestesc ca mama copiilor a plecat la munca in Italia, iar tatal este in puscarie. Stiau ca cel mic este in grija surorii lui, dar si ca fata il lasa singur cu zilele.

Medicii care l-au preluat pe copil au decis sa-l interneze de urgenta.

Asistentii sociali au deschis o ancheta si vor decide ce se va alege de acesti copii.

Copilul de un an si 5 luni a fost luat de catre reprezentantii de la Directia pentru Protectia Copilului si dus intr-un spital pentru investigatii. La prima vedere, medicii de la ambulanta si-au dat seama ca este un copil neglijat.

Dupa ce va fi vindecat, va ajunge intr-un centru de plasament din Cluj. Alaturi de el va sta si sora lui, minora de 15 ani. Cel mai probabil, parintii lor vor fi decazuti din drepturi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu