marime text:

REVOLTATOR! Copil batut in ultimii doi ani de trei colegi de clasa, pentru ca ARE NOTE BUNE!

Un cosmar prelungit au fost ultimii doi ani pentru un elev de clasa a saptea, din Targoviste. Baiatul de 13 ani a ajuns acasa plin de rani si vanatai si cu greu a recunoscut ca trei colegii de-ai sai sunt vinovati de acest chin care se tot repeta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Baiatul le-a marturisit cu greu parintilor ca inca din clasa a cincea indura batai crunte de la colegi. Si asta doar pentru ca el are note foarte bune, este civilizat si apreciat de profesori. Asta a starnit invidia celor trei colegi, care il bat sistematic. Dar pana luni dimineata nu s-a stiut nimic, pentru ca el a indurat in tacere, fara sa-si dea seama probabil ca asa, abuzurile nu se vor opri.

Nici macar acum n-a indraznit sa li se planga parintilor, dar si-a sunat un unchi care, la randul lui, a anuntat politia.

Supararea mamei copilului este cu atat mai mare cu cat directorul scolii unde invata baiatul ei n-a luat nicio masura impotriva batausilor. Pana de curand insa, chiar si ea credea ca sunt doar copiilarii, cand baiatul se plangea de ce se intampla la scoala.

Batausii risca nota scazuta la purtare si mutarea disciplinara intr-o alta scoala. Nu este exclus sa ajunga si la politie, pentru ca parintii baiatului vor acum sa faca o plangere. Cat despre parintii lor, acestia s-au abtinut de la comentarii, chiar daca viata copiilor s-ar putea schimba complet din cauza acestui incident.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu