marime text:

Regele Cioaba ia atitudine! Cere case si locuri de munca pentru romii expulzati din Franta

"Nu toti romii nostri sunt infractori" - spun infierbantati liderii tiganilor de cand au auzit ca ai lor vor fi trimisi pachet acasa, din Franta. Regele Cioaba s-a intalnit vineri la Sibiu cu alti lideri de-ai romilor ca sa gaseasca solutii pentru cei care vor ajunge, vrand-nevrand, pe plaiuri mioritice.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Capii romilor adunati astazi la Sbiu au spus din start ca nici nu vor sa-i vada pe cei care fac faradelegi in Franta. Ba mai mult, le-au transmis autoritatilor de acolo sa ii pedepseasca aspru.

Auto-proclamatul rege al Tiganilor, Florin Cioaba, spune insa ca este imposibil ca din 300 de tabere de romi intrate in vizorul guvernului francez sa fie toti infractori ce trebuie expulzati. Asa ca el cere clementa pentru cei stabiliti acolo care nu sunt certati cu legea.

Regele Cioaba are un mesaj si pentru guvernul de la Bucuresti: daca toti acei romi sunt trimisi in tara, trebuie sa le gasim locuinte si locuri de munca, altfel este foarte posibil sa ajunga intr-adevar infractori din cauza saraciei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu