marime text:

"Record in istoria sinuciderilor". A inghitit 330 de pastile, insa medicii l-au salvat!

Un barbat din Iasi a fost adus, luni, in coma de gradul II la Spitalul de Urgente din municipiu, dupa ce a incercat sa se sinucida inghitind 330 de pastile, in urma unor certuri cu mama sa, medicii sustinand ca este un miracol ca pacientul a supravietuit, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Record in istoria sinuciderilor . A inghitit 330 de pastile, insa medicii l-au salvat!

Barbatul in varsta de 45 de ani a avut o cearta cu mama sa, in urma careia a incercat sa se sinucida, inghitind 330 de pastile.

Potrivit sefului Unitatii de Primiri Urgenta (UPU) din cadrul Spitalului de Urgente din Iasi, medicul Tudor Ciuhodaru, barbatul este la a doua tentativa de suicid.

"Este un record in istoria sinuciderilor, ma refer la cantitatea de pastile inghitite. Pacientul va ramane internat la Clinica ATI-Toxicologie. Barbatul este la a doua tentativa autolitica. Motivul pentru care a incercat sa-si puna capat zilelor a fost o cearta puternica cu mama sa. Este un miracol ca a supravietuit", a declarat, luni, seful Unitatii de Primiri Urgenta (UPU) din cadrul Spitalului de Urgente din Iasi.

Potrivit lui Tudor Ciuhodaru, barbatul a inghitit mai multe flacoane de barbiturice si medicamente utilizate de mama sa in tratamentul afectiunilor cardiace.

Medicul a precizat ca prognosticul este extrem de rezervat datorita dozelor si tipului de medicamente inghitite.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu