marime text:

Razboiul inutil dintre autoritati si magazinele de vise: azi inchid taraba, maine le dau marfa inapoi

Autoritatile se intrec in actiuni pentru inchiderea magazinelor de vise, insa majoritatea demersurilor sunt doar de fatada. Din prea mult zel, politiile locale fac fel de fel de controale, desi acest lucru nu tine de competenta lor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Asa s-a ajuns la situatii penibile, cand marfa confiscata sfarseste inapoi pe rafturile cu etnobotanice.

Politistii de la Antidrog ii acuza pe agentii comunitari ca nu au predat, asa cum scrie in lege, pliculete cu substante la un laborator al politiei nationale. La randul lor, acestia sustin ca cei de la Antidrog au refuzat sa primeasca marfa.  

Actele vorbesc. Politistii comunitari au predat unei sectii de politie numai trei pliculete. Ce s-a intamplat cu restul? Ei bine, au dat inapoi etnobotanicele magazinului de la care le confiscasera acum o saptamana cu mare tam-tam. Iar locul s-a redeschis cu toate ca activitatea ii fusese suspendata.

Asa se face ca intr-o saptamana se inchid magazine si se confisca marfa, iar in urmatoarea activitatea se reia, iar substantele etnobotanice se reintorc in rafturi.

In lipsa unei legi clare care sa interzica toate etnobotanicele, autoritatile practic se mobilizeaza in zadar.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu