marime text:

Rapire in centrul Capitalei! O tanara de 19 ani luata cu forta de fostul ei iubit!

Fata a fost rapita chiar din fata salonului de cosmetica unde lucreaza, actualul ei prieten asistand socat la intreaga scena.
Rapire in centrul Capitalei! O tanara de 19 ani luata cu forta de fostul ei iubit!

Rapire in adevaratul sens al cuvantului in aceasta dimineata, in plin centrul Capitalei! O tanara de 19 ani, pe care prietenul ei tocmai o adusese la serviciu, a fost scoasa cu forta din masina. Autorul: un individ din judetul Giurgiu, cunoscut sub numele de Ion Lautaru, despre care oamenii spun ar fi proxenet.

Omul avusese o relatie amoroasa cu tanara, pe care fata ar fi vrut sa o intrerupa. Si-a facut chiar si un prieten de varsta ei. Azi-dimineata, la ora 9, tanarul a adus-o la serviciu - un salon de cosmetica. Cand sa coboare din masina, fata a fost trasa de par si tarata pana la autoturismul rapitorului, care, spun martorii, chiar a si lovit-o.

Individul a demarat apoi in tromba. In zadar au incercat rudele fetei sa o sune, nu au auzit de la capatul celalalt decat strigate de ajutor, insa nicio adresa. Oamenii s-au dus glont la politie si asteapta acum ca anchetatorii sa o gaseasca.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu