marime text:

Ramas pe drumuri dupa ce si-a vandut apartamentul, un barbat s-a aruncat in fata trenului

Destin tragic pentru un barbat de 56 de ani, din Braila. Ramas fara serviciu si fara un acoperis deasupra capului, omul a ajuns sa traiasca din mila vecinilor. Marti noapte, nu a mai indurat insa viata care i-a fost sortita si a ales sa o incheie brutal.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Despre povestea barbatului stiau toti vecinii si tocmai de aceea il si ajutau. Constructor de meserie, a ramas fara un loc de munca, chiar in momentul in care s-a decis sa vanda apartamentul, pentru a-si cumpara un teren. Visa sa-si ridice singur o casa. La scurt timp dupa tranzactie, pretul terenurilor a scazut dramatic si omul s-a trezit cu o bucata de pamant fara valoare, cu care nu putea sa mai faca mare lucru.

Din acel moment a inceput sa colinde pe strazi si a trait doar din mila celorlalti. Marti seara, oamenii care se ingrijeau de soarta lui si-au dat seama ca disparuse. Vestea mortii lui a venit plina noapte, cand un mecanic de locomotiva a anuntat ca a lovit un om care mergea intre sine.

Politistii l-au audiat pe mecanicul locomotivei, care le-a povestit ca nu a reusit sa faca nimic pentru a-l evita pe barbat. Anchetatorii cred ca, cel mai probabil, omul s-a sinucis, dar pentru moment, nu exclud nici varianta unui accident.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu