marime text:

Ramane Adrian Minune fara 100.000 de euro?

Cantaretul Adrian Minune risca sa piarda 100.000 de euro din averea stransa in ultimii ani. Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate au facut public faptul ca in declaratia de avere a consilierului local din Stefanesti nu apar si banii incasati de artist din muzica.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In urma evaluarii averii dobandite de Adi Minune, in perioada iulie 2008 - decembrie 2010, adica exact din momentul in care a ocupat functia de consilier local, inspectorii ANI au constatat pe langa diferenta de 100.000 de euro dintre banii incasati de artist si cei declarati, si existenta unor tranzactii bancare de aproape 800.000 de euro, pentru care a fost deja sesizat Oficiul de Lupta Impotriva Spalarii Banilor.

Mai mult, in urma acelorasi verificari s-a constatat si faptul ca Minune nu si-ar fi platit anumite taxe si impozite catre ANAF, privind drepturile de proprietate intelectuala.

Tot cei de la ANi au facut si o sesizare catre primaria din Afumati intrucat, sustin ei, Adrian Simionescu, cunoscut ca Adi Minune, nu ar fi inregistrat in termenul legal un teren pe care l-a cumparat  in aceasta localitate si pentru care ar fi trebuit sa plateasca impozit.

Deocamdata, Adrian Minune nu a facut nicio declaratie cu privire la acuzatiile care i se aduc.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu