marime text:

Puiu: "Mama Madalinei o batea! Ea este adevaratul tiran!"

Sotul Madalinei arata cu degetul spre mama acesteia, despre care spune ca este principala vinovata pentru destinul tragic al artistei. Serban Georgescu avea si el un termen caracterizant pentru parintii ei - le spunea Piranha!
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Petru Mircea: "Cand a intrat in curtea, in ziua tragediei, mama Madalinei dadea cu pumnii in masina parcata in curte si tipa. << Masina mea, masina mea. Casa mea, casa mea. Dau foc la tot, nu mai ramane nimeni aici. Nu exista niciun copil, nu exista niciun nepot>>"

Puiu a mai spus ca Madalina a trait o copilarie tragica, fiind batuta constant de mama ei, care la randul ei era batuta de sotul ei.

"Serban Georgescu le spunea Piranha parintilor Madalinei" a mai spus Puiu, vorbind despre modul in care parintii au trait toata viata de pe urma banilor castigati de artista. Nascuta in saracie, Madalina a simtit nevoia de a-i ajuta mereu, toti apropiatii spunand ca artista si-a ajutat mai mult familia decat s-a ajutat pe ea.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu