marime text:

Profesorul care i-a cerut sex unei studente, pentru o nota de trecere, a fost suspendat!

Vacanta de vara vine cu vesti rele pentru profesorul din Cluj filmat in chiloti in timp ce ii facea avansuri unei studente. Vineri dimineata, conducerea Universitatii Babes Bolyai a decis sa il suspende din activitatea de cadru didactic, pe toata durata anchetei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Iar daca se va dovedi ca este vinovat, atunci... adio cariera!

Profesorul Ilie Parpucea fusese deja exclus din toate comisiile de examinare de la licenta si masterat; dealtfel, tocmai pentru a intra intr-un astfel de examen i-a pretins unei studente sa intretina raporturi sexuale intr-o camera de camin a Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor.

Tanara l-a filmat insa cand ii facea avansuri, iar dovada video a ajuns la decan. Astfel, amorezul a fost chemat in fata comisiei de etica a UBB, insa nu s-a prezentat pana acum niciodata, motivand ca este bolnav. Si-a trimis doar avocatul care sa-l reprezinte.

In paralel cu ancheta universitatii, dascalul, doctor in matematica si statistica, este cercetat si de politisti pentru hartuire sexuala.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuio ala din popor (2011-07-23 06:13:24)
G.....esti prost..sau proasta...dar rauuuuuuu...sa dea Domnu sa te tina si pe tine un libidinos dinasta(daca esti fata si la fac. ) in pase la examene sa dai putzulica...dar tu sa dai si asa sa ramai toata viatza sa dormi si sa visezi la burta lui paroasa...hahahahaha.daca esti un el...sa o iei ca baietzii veseli
raspunde »
acordeon (2011-07-05 23:11:47)
Da de ce il mai dati pa jegu asta burtos? eu vreau sa-l vad batut in coma si perfuzii..OK..ne luam de profii de liceu dar asta e mult mai jigodie si va dau un loc in Bucuresti unde sa se intalneasca cu mine si sa-i dau 2 directe in cap...si apoi il arunc in Ciurel..legat si batut rau...
raspunde »
G (2011-07-05 01:31:01)
Iulia :)) daca nu esti in stare sa treci un examen la FSEGA din 5 incercari (la orice materie) esti desteapta foc. Am o intrebare.. e adevarat ca "ai fugit speriata pe coridor"?
raspunde »
andy (2011-07-04 18:01:35)
Astia trebuie executati sau castrati,dar las ca nici la mine la fac *tot in CJ* profi care hartuiesc studente,sunt satul de cate chestii poti sa auzi vezi in doar primul an de facultate....
raspunde »
Iulia Ghena (2011-07-03 01:20:34)
Cine ma acuza ca nu am invatat... poate are dreptate... poate nu am invatat suficient, dar in toata treaba asta cand dar un examen de 5 ori mi se pare dubios, mai ales ca ne lasa cu carti si seminarii si de fiecare data cand ieseam de la examen eram sigura ca il iau pana ne afisa rezultatele si vedeam ca m-a picat iar si iar... eram sigura ca urmarea ceva. Si atunci m-am hotarat sa il dau de gol... Eu zic ca am facut bine,desi unii zic ca nu. Cine ma cunoaste stie ca mereu mi-am vazut de treaba mea si nu m-am "dat" la profi sa ma treaca.... si mi-am luat toate examenele pe forte proprii. Sper din tot sufletul sa se faca dreptate si sa isi primeasca pedeapsa cuvenita.
raspunde »
llVIU (2011-07-02 15:21:41)
filmat in chiloti? puneti va rog "IMAGINI SOCANTE" in titlu
raspunde »
Noname (2011-07-02 03:33:50)
Libidinos..in loc sa-si vada de cifrele lui..Ba,da mai poate ?! Probabil ca el a facut filmarea dupa ce s-a raspandit un zvon cum ca ar fi ipotent :))
raspunde »
acordeon (2011-07-02 01:35:29)
Bai Ardelenilor voi ne faceti pe noi sudisti?...Dar de ce penisul meu javra aia e intreaga...de ce nu e desfigurat profu ala ticalos? de ce nu il trimiteti in perfuzii? Eu din Bucuresti sudist ,redneck, rasist..forever..daca un prof facea asa ceva la o amica de a mea sau surorii mele...era in coma la neurokirurgie!!
raspunde »
acordeon (2011-07-01 21:45:42)
lovitil cu lantul peste fata apoi scoatetii matele afara si lasati-l sa moara in kinuri..-NOI NU GLUMIM
raspunde »
acordeon (2011-07-01 17:19:37)
@Jogu ce ar fi sa stai tu capra in fatza unui pervers drogat? oricum eu nu inteleg de ce profu ala e liber sau de ce rudele studentei nu l-au desfigurat..
raspunde »