marime text:

Profesorul care i-a cerut sex unei studente, pentru o nota de trecere, a fost suspendat!

Vacanta de vara vine cu vesti rele pentru profesorul din Cluj filmat in chiloti in timp ce ii facea avansuri unei studente. Vineri dimineata, conducerea Universitatii Babes Bolyai a decis sa il suspende din activitatea de cadru didactic, pe toata durata anchetei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Iar daca se va dovedi ca este vinovat, atunci... adio cariera!

Profesorul Ilie Parpucea fusese deja exclus din toate comisiile de examinare de la licenta si masterat; dealtfel, tocmai pentru a intra intr-un astfel de examen i-a pretins unei studente sa intretina raporturi sexuale intr-o camera de camin a Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor.

Tanara l-a filmat insa cand ii facea avansuri, iar dovada video a ajuns la decan. Astfel, amorezul a fost chemat in fata comisiei de etica a UBB, insa nu s-a prezentat pana acum niciodata, motivand ca este bolnav. Si-a trimis doar avocatul care sa-l reprezinte.

In paralel cu ancheta universitatii, dascalul, doctor in matematica si statistica, este cercetat si de politisti pentru hartuire sexuala.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu