marime text:

Profesor de 61 ani, in chiloti in fata studentei pe care a picat-o de cinci ori la examen: "Hai, dezbraca-te!" VIDEO

Scandal imens si fara perdea, la Facultatea de Stiinte Economice din Cluj. Un profesor, doctor in statistica si matematica, a ajuns sa negocieze cu o studenta, pe jumatate dezbracat, o nota de trecere, la un examen.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanara nu a acceptat avansurile omului, in varsta de 61 de ani. Ba mai mult, l-a filmat, in timp ce el ar fi vrut sa o iubeasca, intr-o camera de camin. Imaginile au fost vizionate de cei din conducerea universitatii, iar amorezul a fost exclus din toate sesiunile de licenta si doctorat.

Intalnirea dintre studenta de anul 3 si profesorul Ilie Parpucea se petrece intr-o camera de camin. Din cateva miscari, dascalul se dezbraca pe jumatate si pare pus pe fapte mari. Tanara se sperie si fuge, desi a picat-o de cinci ori la examen.

Disperata, fata a mers saptamana trecuta in biroul lui pentru a-i cere ajutorul. Mai erau cateva zile pana la licenta si avea nevoie de cateva sfaturi. In loc de lectii, profesorul a trecut direct la avansuri.

Fata a fost invitata si a doua oara in acelasi birou al Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor. 

Ajunsi in camera de camin, profesorul in varsta de 61 de ani a crezut ca s-a inteles cu studenta.

Decanul Facultatii a ramas fara grai cand a aflat povestea.

Si alte studente din campus sustin ca profesorului ii cam plac domnisoarele, mai ales daca nu sunt foarte studioase.

Miercuri, o comisie a universitatii va decide soarta lui Parpucea.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuacordeon (2011-06-23 00:26:23)
@prieten alui rafa..esti incoerent si nu spui nimic...voi ati baut cam mult si ati facut acte homosexuale...cwrystilor....ma doare in penis ca va place sa sugeti dar macar fiti mai discreti..gauzaurilor...cwrve masculine...
raspunde »
prieten u lui rafa (2011-06-22 23:44:37)
ba retardatilor degeaba injurati ca la niste tigani ca nu rezolvati nimic voi nu faceti de cat sa influenta treaba murda de la acel profesor jegosu **** deci eu va zic sa va lasati treaba de boschetari acasa si sa vorbim calumea si civilizat asa cum toata lumea am invatat sa vb la scoala boschetarilor ce sunteti ca lumai ***** vreti mai facetiva si laba gunoaielor si violatorilor ce sunteti voi ati facut tara de tot cacatu asa ca voi meritati sa fiti inpuscati si castrati domnu lucifer sa **** **** de la toti pocaiiti amin
raspunde »
acordeon (2011-06-22 22:30:55)
mda asta e... din pacate toti cwrystii idioti au drept de vot..
raspunde »
navras (2011-06-22 19:07:13)
.... rafa are drept de vot ... superb
raspunde »
Ma-ta (2011-06-22 14:21:28)
Te-ai dus pe **** parpucea! ***!
raspunde »
acordeon (2011-06-22 11:54:20)
rafa cred ca isi ia examenele sugand ******* profesorilor care vor sa incerce sa vada cum e o faci cu baieti tineri..de fapt el e o cwrva masculina..
raspunde »
acordeon (2011-06-22 10:52:17)
Profesor universitar cu mult mai josnic decat un gainar analfabet!!! sper sa se depuna plangere si sa ajunga la parnaie, dar ma indoiesc cu legile noastre de *****.
raspunde »
An0nim (2011-06-22 08:41:29)
@rafa - Tu ai inteles altceva , fata de ce s-a petrecut in acest articol si mai treci pe la scoala ca mai ai de invatat. Fata nu a vrut sa treaca prin asta,dar daca tu ai inteles asta ai o problema grava.
raspunde »
Lucifer (2011-06-22 07:56:19)
rafa f*tuti ****** ma-tii de cocalari marsh in familia ma-tii de retardat de aici !Daca habar n-ai limba romana cum dr@cu vrei sa treci ? Cum p*la mea ai ajuns la facultate tu mah?? MORI .. f.m.m! MORI !
raspunde »
aida (2011-06-22 04:22:03)
rafa, eu zic sa te intorci la scoala primara ca esti varzaaaaaa!
raspunde »