marime text:

Profesor de 61 ani, in chiloti in fata studentei pe care a picat-o de cinci ori la examen: "Hai, dezbraca-te!" VIDEO

Scandal imens si fara perdea, la Facultatea de Stiinte Economice din Cluj. Un profesor, doctor in statistica si matematica, a ajuns sa negocieze cu o studenta, pe jumatate dezbracat, o nota de trecere, la un examen.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanara nu a acceptat avansurile omului, in varsta de 61 de ani. Ba mai mult, l-a filmat, in timp ce el ar fi vrut sa o iubeasca, intr-o camera de camin. Imaginile au fost vizionate de cei din conducerea universitatii, iar amorezul a fost exclus din toate sesiunile de licenta si doctorat.

Intalnirea dintre studenta de anul 3 si profesorul Ilie Parpucea se petrece intr-o camera de camin. Din cateva miscari, dascalul se dezbraca pe jumatate si pare pus pe fapte mari. Tanara se sperie si fuge, desi a picat-o de cinci ori la examen.

Disperata, fata a mers saptamana trecuta in biroul lui pentru a-i cere ajutorul. Mai erau cateva zile pana la licenta si avea nevoie de cateva sfaturi. In loc de lectii, profesorul a trecut direct la avansuri.

Fata a fost invitata si a doua oara in acelasi birou al Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor. 

Ajunsi in camera de camin, profesorul in varsta de 61 de ani a crezut ca s-a inteles cu studenta.

Decanul Facultatii a ramas fara grai cand a aflat povestea.

Si alte studente din campus sustin ca profesorului ii cam plac domnisoarele, mai ales daca nu sunt foarte studioase.

Miercuri, o comisie a universitatii va decide soarta lui Parpucea.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu