marime text:

Primarul din Popesti-Leordeni a lovit un batran cu masina, langa o trecere de pietoni

Probleme serioase pentru primarul localitatii Popesti-Leordeni. Intr-o zona extrem de aglomerata, omul a lovit cu masina, un pensionar. Grigore Trache sustine ca nici n-a apucat sa il vada pe varstnic, care ar fi tasnit in fata masinii lui de nicaieri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Primarul mergea cu masina personala pe Soseaua Oltenitei. Cand a ajuns aproape de o trecere de pietoni, spune el, un batran in varsta de 79 de ani i-a sarit in fata. victima a fost lovita si proiectata cativa metri.

Pensionarul a fost dus repede la spital, unde a si ramas internat. Medicii spun ca starea lui este stabila. In paralel, primarul Grigore Trache a mers la Institutul de Medicina Legala, unde i s-au recoltat probe de sange, pentru stabilirea alcoolemiei, dupa care la politie, pentru declaratii.

Martorii accidentului spun ca pietonul era foarte aproape de zebra, dar ca in graba de a traversa o artera extrem de circulata, nu a mai avut rabdare sa paseasca pe trecere.

Politistii sunt singurii care vor stabili daca primarul este sau nu raspunzator pentru cele intamplate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu