marime text:

Politician filmat in timp ce isi bate nevasta! Cei doi se lupta pentru o avere de milioane de euro! VIDEO

Cand sunt multi bani de impartit, se alege praful si de ultima speranta de impacare, intr-o casnicie ajunsa oricum, pe butuci. Asa se face ca Presedintele Partidului Conservator Neamt, Cristian Liciu, a fost surprins de o camera de supraveghere in timp ce se incaiera cu nevasta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi se despart dupa 22 de ani si au impreuna,doua fete. Insa marea batalie se da pe averea de cateva milioane de euro.

Incidentul are loc la firma celor doi: o brutarie pe care sunt coproprietari. Domnul, venit cu masina, discuta ceva mai departe, la telefon. Doamna, care a cerut in instanta toata averea sotului, vrea sa ii ia cu forta si vehiculul de teren. Profita de moment si se suie la volan.

Barbatul baga de seama, se repede, o trage si in invalmaseala, femeia cade, izbindu-se cu capul de gardul de beton. Angajatii, care nu prea stiu cine le va  fi sef de acum inainte, decid sa nu intervina. Politicianul demareaza, iar femeia, care-si revine rapid de pe jos, se agata de portiera.

Cum marti, la tribunal, se judeca "actul 3" din divort, fiecare personaj isi ofera propria versiune. Mai intai EL, prin avocat. Ca sa fie linistita, EA a venit la tribunal insotita de angajatii unei firme de paza. 

Deocamdata, doamna a depus plangere la politie, pentru lovire. In replica, el a depus doua plangeri - o data pentru ca ea ar fi incercat sa-i ia masina, apoi  pentru ca nu l-a lasat sa intre in casa. Se pare ca sotia a schimbat yala si pana nu se pronunta divortul, dansul va dormi in alta parte.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu