marime text:

"Politistii sunt cei mai corupti functionari publici" - Vezi cine a facut afirmatia si cum este motivata

Declaratia ii apartine procurorului general al Romaniei, care a spus miercuri, la evaluarea activitatii politiei din 2010, ca numarul rechizitoriilor privind faptele de coruptie savarsite de agenti s-a dublat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In aceste conditii, ministrul Traian Igas a anuntat ca primii care vor fi dati afara vor fi coruptii, cei cu dosare penale, sau abateri disciplinare grave.

Un politist din Dolj a indoliat o familie dupa ce a condus beat, a spulberat o femeie care mergea pe bicicleta si nici macar nu a oprit. S-a intamplat anul trecut, iar o camera de supraveghere a surprins momentul.

Femeia mergea pe bicicleta, cand din spate s-a apropiat in viteza masina agentului. A lovit-o in plin si si-a vazut de drum.

Alti 46 de politisti au provocat accidente grave de circulatie dupa ce s-au urcat bauti la volan. Statisticile ingrijoratoare nu se opresc aici.

1.089 de politisti au fost sanctionati disciplinar, 230 au fost trimisi in judecata pentru diverse infractiuni si 30 au fost arestati. La acestia se adauga peste 100 invinuiti de fapte de coruptie.  

Nici pana acum Ministerul de Interne nu a anuntat un numar oficial de disponibilizati. Cifrele neoficiale ajung la 18.000 de oameni care ar iesi din sistem.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu